taner
Reklam alanı

Asus ZenPower 10050 İnceleme

Asus ZenPower taşınabilir şarj aletini inceliyoruz.
Akıllı telefonların günü çıkaramama derdini tamamen ortadan kaldıracak olan Asus, Zenpower adlı taşınabilir şarj aleti ile Türkiye piyasasına adım atıyor. ZenPower 10050 mAh bataryası ile piyasanın fiyat performans açısından en ideal cihazı diyebiliriz.
Asus ZenPower‘ı kullanmak isteyen herkes için özel renkler ve kılıflar hazırlayan Asus yetkilileri, özellikle renk konusunda seçici olarak bizlere 5 adet renk seçeneğinin yanında, 4 adet kılıf seçeneği sunuyor. Gümüş, Pembe, Altın, Siyah, Mavi renk seçeneklerinin yanında; Pembe, Sarı, Mavi, Siyah kılıf renk seçenekleri bulunuyor.
Dayanıklılık için hafif alüminyum dış kaplama kullanılarak şıklığına şıklık katan Asus, Jeita güvenliği ile hem cihazınızı hemde Zenpower’ı ısıtmadan şarj edebiliyor. Kısa devrelere, fazla voltaja, dejarşa ve aşırı akıma karşı korumasıyla Asus Zenpower, bizlere güvenli şarj deneyimi sunuyor.
5 voltluk standart kablolar ile 6 saatlik kendisini şarj etme süresinden sonra, ister akıllı telefonunuzu şarj edebilir, isterseniz de tabletinizi şarj edebilirsiniz.
zenpower 10050 teknik özellikleri.fw

Kutudan neler çıkıyor?

Kutuyu açtığımızda ilk olarak bizleri şeffaf korumalı Asus ZenPower karşılıyor, hemen yanında akıllı telefonların/tabletlerin şarj için kullandığı ve veri aktarımı için kullandığı data kablosu mevcut bunların dışında Asus ZenPower’ı nasıl kullanacağımızı anlatan küçük harita tipi kullanım kılavuzu da kutudan çıkıyor.
SAM_1888

Telefonumun şarjını doldurabilir mi?

ZenPower‘ın bataryası tamamen dolu iken; 1500 mAh cihazı 4 defa şarj edebilir, 3000 mAh cihazı 2 defa şarj edebilirsiniz.
Eğer Asus bir akıllı telefonunuz var ise batarya dolumları şu şekilde; Zenfone 5’i 3 defa şarj edebilir, Zenfone 6’yı 2 defa şarj edebilir, Zenfone 2‘yi ise 2 defa şarj edebiliriz.
zenpower kaç defa bataryamı doldurur.fw

ZenPower’ı tabletimde kullanabilir miyim?

ZenPower’lar sadece akıllı telefonlar için değil tabletler içinde üretilmiştir. Yanında çıkan kablo eğer tabletinize uymuyor ise tek tarafı USB olan kablo(diğer tarafı tabletinize uyumlu olması gerekmektedir) ile tabletinizi kolaylıkla şarj edebilirsiniz.

ZenPower 10050’yi nereden alabilirim?

Asus tarafından önerilen e-ticaret için kullanılacak olan e-shop sitelerinden gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Eğer siteyi bulamadıysanız buraya tıklayarak da satın alabilirsiniz.

ZenPower 10050 ne kadar?

Türkiye piyasasına yeni girdiğinden dolayı şuanlık Asus e-shop sitesinde %40’lık indirim ile 59 Türk Lirasına satın alabilirsiniz. İndirim bittikten sonra ise 99 Türk Lirasına satın alma imkanınız bulunuyor.
Aklınıza takılan tüm soruları aşağıdaki yorum kısmına yazarak bizlere ulaştırabilirsiniz.

Devamını oku…

Turkcell T60 Tanıtıldı

Turkcell T60 hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu haberde topladık.
Turkcell ve ZTE‘nin iş birliği ile hazırlanan T serisi geçtiğimiz yıl T50 versiyonunu piyasaya sunan Turkcell, piyasada en çok satanlar arasına girmişti.
ZTE Blade S6 modelinin Turkcell için özelleştirilmiş versiyonu olan T60 için yeni detaylar Turkcell’in genel müdürü Kaan Terzioğlu‘nun tanıttığı ürün için tüm detayları paylaşıldı.
Eski versiyonları ile birlikte yaklaşık 2 Milyon satış yapan Turkcell, sadece 500 bin satışı ise T50 versiyonundan yaptıklarını açıkladı. T60 versiyo ise T50’yi geçebilecek mi ? Fazla lafı uzatmadan teknik özelliklerine geçelim.
Turkcell T60 teknik özellikleri
1280×720 piksel 5 inç IPS ekranı, 2GB belleği(RAM), 64 bit destekli 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemcisi, 13 Mega piksel arka kamerası öz çekimler için ideal 5 Mega piksel ön kamerası, Android Lollipop 5.0.2 işletim sistemi, 2400 mAh bataryasının yanına da 144.2 x 71.7 x 7.8 mm boyutu ve sade 129 gram ağırlığına sahip bir akıllı telefon
En önemlisi bu telefon kaç para ?
Telefon için ön sipariş verenler için 799TL ön sipariş ücreti, ön siparişlerden sonra almak isteyenlere ise 999TL’den satış yapılacak.
Turkcell T50 Android 5.0 (Lollipop) güncellemesi gelecek mi ?
Tanıtımın yanında Turkcell T50 için güncelleme bekleyen dostlarımız için üzücü bir haberde var Android Lollipop güncellemesi bekleyen T50 sahipleri ne yazık ki Lollipop yani Android 5.0 güncellemesi gelmeyecek.

Devamını oku…

[Security News][vertical][recent][5]

[Game News][vertical][recent][5]

[Software News][carouselslide][recent][9]

[Mobile News][gallery1][recent][10]

0
Asus ZenPower 10050 İnceleme Asus ZenPower 10050 İnceleme

Asus ZenPower  taşınabilir şarj aletini inceliyoruz. Akıllı telefonların günü çıkaramama derdini tamamen ortadan kaldıracak olan Asus, Ze...

Devamı »

0
Turkcell T60 Tanıtıldı Turkcell T60 Tanıtıldı

Turkcell T60 hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu haberde topladık. Turkcell  ve  ZTE ‘nin iş birliği ile hazırlanan T serisi geçtiğimi...

Devamı »
 

[You may also be interested in][featuredpost][random][5]

Yandex.Metrica

[Hardware News][carouselslide][recent][9]

Recent Comments

teknoloji
Teknoloji Haberleri
Araç Gereçler
DMCA.com Protection Status

Yandex.Metrica
FLATtC v1
Bu blogta bulunan resimler ve yazılar izinsiz Kopyalanamaz.