taner
Reklam alanı

iOS 8.4 Bugün Yayınlandı ! (Hemen İndir)

Dünkü haberimizde bugün 18.00’da güncellemenin yayınlanacağını sizinle paylaşmıştık ve söylediğimiz gibi de oldu. Bu güncelleme özellikle Apple Music ile birlikte Müzik alanına yepyeni bir soluk getiriyor. Diğer detaylar haberimizde ..
ios-8-4
Bu güncelleme 212 Mb İphone 6’lar için. Güncelleme ile birlikte Sirilere de akıllı müzik çalma özelliği geliyor. Siriye mesela şu tarihin en iyi şarkılarını veya bir filmin şarkılarını bul derseniz o size bulup çalıyor. Ayrıca Spotify, Deezer gibi ama onlardan daha farklı bir potansiyelle karşımıza çıkan Apple Music, İphone ve İpad sahiplerine ücretsiz 3 ay sunuluyor ondan sonra ise 9.99 Tl’lik bir ücretle karşımıza çıkıyor. 6 Kişiye kadar uzanan Aile paketi almak isterseniz 14.99 Tl’lik paketi almak durumundasınız.
Bu güncelleme ile birlikte iBooks da yenileniyor ve ayrıca bazı hata düzeltmeleri mevcut. Güncellemeyi indirmenizi tavsiye ederiz.

Devamını oku…

[Security News][vertical][recent][5]

[Game News][vertical][recent][5]

[Software News][carouselslide][recent][9]

[Mobile News][gallery1][recent][10]

0
iOS 8.4 Bugün Yayınlandı ! (Hemen İndir) iOS 8.4 Bugün Yayınlandı ! (Hemen İndir)

Dünkü haberimizde bugün 18.00’da güncellemenin yayınlanacağını sizinle paylaşmıştık ve söylediğimiz gibi de oldu. Bu güncelleme özellikle A...

Devamı »
 

[You may also be interested in][featuredpost][random][5]

Yandex.Metrica

[Hardware News][carouselslide][recent][9]

Recent Comments

teknoloji
Teknoloji Haberleri
Araç Gereçler
DMCA.com Protection Status

Yandex.Metrica
FLATtC v1
Bu blogta bulunan resimler ve yazılar izinsiz Kopyalanamaz.