taner
Reklam alanı

Asus Zenfone 2 Laser Ön İnceleme

Ülkemiz de ilk Zenfone 2 incelemesini yaptığımızın gururunu taşırken Asus'un yeni akıllı telefonu Zenfone 2 Laser, Ülkemize de yerini almaya hazırlanıyor. Ülkemizde yine ilk Zenfone 2 Laser incelemesini bizlerden görebilirsiniz. Asus, Zenfone 2 benzeri yeni akıllı telefonu Türkiye piyasasına; Zenfone 2 Laser(ZE500KL) ve Zenfone Selfie(ZD551KL) adlı iki farklı model ile giriyor, yeni akıllı telefonlarda 4GB'lık bellek yerine 2 ve 3 GB bellekli  modeller tercih edilmiş.  

Asus Zenfone 2 Laser Detaylı Özellikleri

İşlemci : Qualcomm MSM8916 1.2GHz QuadCore Bellek : 2GB RAM LPDDR3 Depolama : 8GB / 16GB eMMC Flaş, 5GB ücretsiz ömür boyu ASUS WebStorage Depolama Türü : Micro-SD (128GB'a kadar) Bağlantı Teknolojisi : 802.11 b / g / n WLAN, USB 2.0, Bluetooth V4.0 + EDR + A2DP, Çift Micro SIM kart, SIM1 Support2G / 3G / 4G, SIM2 Support2G / 3G / 4G, By Çift SIM Dual Standı Ağırlık : 140 g (pil ile birlikte) Boyutları : 143.7 x 71.5 x 3.5 ~ 10.5 mm (UxGxY) İşletim Sistemi : Android 5.0 (Lollipop) Renk : Siyah / Seramik Beyaz / Gümüş / Mor / Aqua Mavi / Şeffaf Altın / Glamour Kırmızı   Diğer sayfaya geçerek daha detaylı ön incelememizi okuyabilirsiniz.

Zenfone 2 Laser Tasarımı 

Zenfone 2 Laser 2015 iF Tasarım ödülü almış akıllı telefonu, 3.5mm ultra ince kenarları ile kullanıcının gözünü şenlendirecek şekilde tasarlanmış. Kullanıcının tek eli ile hakim olduğu akıllı telefon arkaya yerleştirilmiş ses açma kapama tuşları ile kullanımı daha da kolaylaştırıyor.  

Zenfone 2 Laser Performansı

Qualcomm Snapdragon 410 işlemcisi ile günlük yaptığınız işleri daha hızlı yaparken düşük pil gereksinimi sayesinde hem pil ömrünüzü hemde boşa geçirdiğiniz saatleri sizlere geri veriyor. İşlemcisi sayesinde daha hızlı fotoğraf ve video çekimleri yapabiliyorken, izleyeceğiniz filmleri ve videoları HD IPS ekranı ile daha net bir şekilde görebiliyoruz. Çift sim desteği ile çift sim kullananları düşünen Asus, iki sim içinde 4G desteği getirmiş durumda.   intro  

Zenfone 2 Laser Arayüzü

Asus tarafından geliştirilen ZenUI adındaki ara yüz sayesinde Android telefonlardan beklediğimiz her şeyi rahatlıkla bulabiliyoruz. Binden fazla özelliğe sahip, temiz ve telefonu yormayan arayüz sayesinde daha akıcı şekilde telefonu kullanabiliyoruz. Kişiselleştirebildiğimiz arayüzde, SnapView adında Gizlilik korumasının yanında, Güvenlik için çocuk modu ve Trend Micro Security kullanılıyor.   zenfone 2 laser aksesuar  

Zenfone 2 Laser Aksesuarları

Asus Zenfone 2'de de gördüğümüz aksesuarlar Zenfone 2 Laser'de de kullanılabiliyor. Ama biz yinede kısaca bahsedelim. Zenflash(100x parlaklık), Lolliflash(doğal cilt tonu için kullanılır), ZenEar S(kulaklık), ZenPower(taşınabilir şarj aleti)

Kaynak : Zenfone 2 Laser İnceleme - Teknoloji Haberleri - Teknoloji
Devamını oku…

Teknoloji'nin Yeni Katmanı - Technosfer

Teknoloji dünyasında ne kadar bilgi sahibisiniz? 
Akıllı telefon alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? Ya da bir bilgisayar alırken? Hayatınızın her saniyesi yanınızda olan cihazları alırken dikkat etmeniz gerekenler hakkında bilginiz yoksa bu yazımızın sonunda bu bilgileri en doğrusunu nasıl öğrenebileceğinizi Technosfer.com sitesi üzerinden öğrenebileceksiniz. 
Günlük olarak girilen sayısız teknoloji haberi, video ve fotoğraf galerisinin yanında günlük hayatınızı kolaylaştıracak kısa bilgiler vererek sizlerin bu bilişim sektörün de söz sahibi olmanız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 
Türkiye’de herkesten önce yapmış olduğumuz incelemeler ve detaylı ürün testleri ile sizlere ürün ve yazılım tercihi yaparken daha önceden bir fikir sahibi olmanızı sağlıyoruz. İlkelerimiz doğrultusunda her zaman sizler için çalışıyoruz. 

  • Tarafsız Habercilik: Sitemizde yayınlanan haberlere konu olan olaylara veya haberlerde adı geçen kişilere tam bir tarafsızlık içinde yaklaşmaktayız. Biz haberi okura ulaştıran "aracı" olarak, hiç bir haberin anlamını değiştirmemeyi ve hiç bir haberi manipüle etmemeyi ilke edinmiş bulunuyoruz.
  • Mimiksiz Habercilik: Okurlarımıza sunduğumuz haberlerin içeriğinin "iyi haber / kötü haber", "müjdeli haber / kara haber" olması ile ilgilenmiyoruz. Haberi sunarken, okura "şimdi sevinmelisin" veya "şimdi üzülmesin" havası ile sunmuyor; yalnızca gerçeği, yalnızca olanları, aktarıyoruz. Bir haberin okurda ne tür duygular uyandıracağı okurun karar vereceği bir konudur.
  • Açıklık: Herhangi bir gerçeğin ve herhangi bir olayın kenara itilmemesi, bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde minik puntolarla bir kenara atılarak gözden saklanmaması gerektiğini savunuyoruz. Her ne olduysa ve her ne olay haber niteliği taşıyorsa bizim konumuzdur ve okurun bunu bilmeye öğrenmeye hakkı vardır. Hiç bir haberi saklamayacağız, küçültmeyeceğiz, gözden kaçırmayacağız.

Teknoloji haberleriAkıllı telefon incelemeleriNotebook incelemeleriAndroidiOS ve Windows Phone uygulama incelemelerimiz ile sizlerden aldığımız gücümüze güç katıyoruz. Technosfer.com’u takip etmeyi unutmayın. 
Devamını oku…

Asus Zenfone 2 piyasadan çekiliyor mu?

Asus'un efsane serisi olan Zenfone 2 serisinin satış rakamları tam olarak açıklanmasa bile milyonlarca kullanıcaya ulaştığı tahmin edilen cihazların yazılımsal bazı nedenlerden ötürü toplatılması söz konusu olabilir mi? Almış olduğumuz bilgiler ışığında sizler için bu sorunun cevabını yazımız içerisinde nedenleri ile birlikte açıklayarak yazdık.
asus zenfone 2 piyasadan çekiliyor
HABERİN DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...
Asus'un Zenfone 2 cihazının sizlere daha önceden hem video hemde yazılı incelemesini Türkiye'de ilk olarak yapmıştık. Cihazların üzerinde herhangi bir yazılımsal sorun gözükmüyordu ancak bazı kullanıcıların cihazlarında bulunan yazılımsal sorunlar nedeni ile cihazlarının rom'larının sessizliğe büründüğü haberleri gelmeye devam ediyor.Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu bu sorunu çözemezken ürünlerini servise göndermek zorunda kalıyorlar.
HABERİN DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

Asus servisinde oluşan yoğun yığılmanın etkisiyle ürünlerin piyasadan toplatılması ihtimalleri her an ihtimal dışına çıkabilir. Yazılımsal sorunların giderilmesi için gelecek güncelleme eğer çok kısa süre içerisinde gelmez ise kullanıcıların büyük bir çoğunluğu ürünlerinde oluşacak büyük sorunlar için ürünlerini servise göndermek zorunda kalacak. Bu durumda hem Asus ürünleri üzerinden çok büyük bir zarara uğrayacak hemde kullanıcılar firma hakkındaki düşüncelerinden emin olamayacaklar.
Asus Zenfone 2 Satın Alınabilir Bir Telefon Mu?
Asus Zenfone 2 ve Zenfone 6 Resimli Karşılaştırma
Asus Zenfone 2 inceleme Türkiye’de ilk!
Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler? Asus Zenfone 2 piyasadan çekiliyor olabilir mi?



Devamını oku…

Samsung Galaxy O serisi çıkabilir

Samsung Galaxy O modelli akıllı telefonlar piyasaya girebilir. Alfabetik sıra ile cihazlarını üretmeyen Samsung, en üst modelline Galaxy S, en düşük modelli akıllı telefonlarına ise Galaxy J serisini çıkarmıştı.
Geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ adındaki modellerini duyurmuştu.


Gelen yeni bilgilere göre Samsung, yeni serisi olarak adlandıracağı Galaxy O serisini piyasalara sürmek için 2 farklı telefon üretmeye başlamış. SM-G550 ve SM-G600 adlı yeni akıllı telefonlar için şuanlık fiyat ve teknik özellikleri bilinmese de çok yakında teknik özelliklerin sızdırılacağını düşünüyoruz.
Büyük ihtimalle Galaxy O5 ve Galaxy O7 adı ile satışa çıkabilirler.

Devamını oku…

Lumia 950 Görüntülendi !

Microsoft’un yılın son çeyreğinde tanıtmaya hazırlandığı telefonu Lumia 950 , test aşamasındayken sızdırıldı. 5.2 inç’lik ekranla gelecek olan cihazla ilgili detaylar haberimizde.
Daha öncesinde sızdırılan özelliklere bakacak olursak 5.2 inç 2K bir ekran , Snapdragon 808 işlemci , 3 GB Ram , 3000 mAh batarya ve iris tarayıcısı gibi özelliklerle gelecekti. Tasarımı da az çok belli olan cihazın görüntüsü ise test aşamasındayken sızdırıldı.
Sızdırılan görselde cihazda koruyucu bir kılıf bulunuyor. Bu da cihazın tam olarak nasıl bir görüntüde olduğunu engelliyor. Windows 10 Mobile işletim sistemiyle gelecek cihazın çıkış tarihini bekleyip göreceğiz.




Devamını oku…

[Security News][vertical][recent][5]

[Game News][vertical][recent][5]

[Software News][carouselslide][recent][9]

[Mobile News][gallery1][recent][10]

0
Asus Zenfone 2 Laser Ön İnceleme Asus Zenfone 2 Laser Ön İnceleme

Ülkemiz de ilk Zenfone 2 incelemesini yaptığımızın gururunu taşırken Asus'un yeni akıllı telefonu Zenfone 2 Laser, Ülkemize de yerini ...

Devamı »

0
Teknoloji'nin Yeni Katmanı - Technosfer Teknoloji'nin Yeni Katmanı - Technosfer

Teknoloji  dünyasında ne kadar bilgi sahibisiniz?  Akıllı telefon alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? Ya da bir bi...

Devamı »

0
Asus Zenfone 2 piyasadan çekiliyor mu? Asus Zenfone 2 piyasadan çekiliyor mu?

Asus'un efsane serisi olan  Zenfone 2  serisinin satış rakamları tam olarak açıklanmasa bile milyonlarca kullanıcaya ulaştığı tahmin ed...

Devamı »

0
Samsung Galaxy O serisi çıkabilir Samsung Galaxy O serisi çıkabilir

Samsung Galaxy O modelli akıllı telefonlar piyasaya girebilir. Alfabetik sıra ile cihazlarını üretmeyen Samsung, en üst modelline  Galaxy...

Devamı »

0
Lumia 950 Görüntülendi ! Lumia 950 Görüntülendi !

Microsoft’un yılın son çeyreğinde tanıtmaya hazırlandığı telefonu Lumia 950 , test aşamasındayken sızdırıldı. 5.2 inç’lik ekranla gelecek o...

Devamı »
 

[You may also be interested in][featuredpost][random][5]

Yandex.Metrica

[Hardware News][carouselslide][recent][9]

Recent Comments

teknoloji
Teknoloji Haberleri
Araç Gereçler
DMCA.com Protection Status

Yandex.Metrica
FLATtC v1
Bu blogta bulunan resimler ve yazılar izinsiz Kopyalanamaz.